Nyhetsarkiv

Här arkiverar vi våra nyhetsartiklar om ni kommer på att ni vill läsa en artikel igen.

Vi ser gärna att ni skickar in förslag på artikel ämnen som ni tycker vi ska ta och skriva om.
Skriv till exempel "Nyhetartikel" och en kort motivering varför ni tycker vi ska skriva om ämnet.

2012

Oktober-December

Websidan är inte helt uppbyggd än och pga. detta är inte alla sidor fullständiga. Vi ber om ursäkt för de besvär detta medför!

Men vi tar gärna emot e-mail om vad för ytterligare produker/tjänster ni skulle vilja se från oss på vår företagsmail. Har ni några särskilda önskemål gällande vår websida så kontakta istället vår webmaster på dennes e-mail.

2013

18/01 2013

Websidan har genomgått en stor uppdatering och information om priserna på våra produkter finns nu att läsa på projektsidorna.

Vi tar gärna emot e-mail om vad för ytterligare projekt ni skulle vilja se från oss på vår företagsmail. Har ni några särskilda önskemål gällande vår websida så kontakta istället vår webmaster på dennes e-mail.

20/03 2013

Idag, den 20 mars, fick vi som uf-företag ta emot tredje priset i den lokala tävlingen "Bästa UF-företag Hudiksvall".

Vi kommer tyvärr inte kunna svara på era e-mail i morgon. Detta beror på att vi kommer vara i Bollnäs på uf-mässa och har då tyvärr inte tillgång till internet uppkoppling.Vi kommer att besvara era e-mail snarast möjligast efter mössan och vi kommer skriva om själva mässan med.

21/03 2013 - UF-mässa Bollnäs

Vi åkte i samlad trupp från vår skola, Bromangymnasiet, i hyrd buss tidigt på morgonen. Det var runt nio-/halvtiotiden då vi anlände till mässhalen.

Från då till 11.45 gällde bara en sak och det var att göra i ordning våra montrar. Vi hade monter nummer 139. Sen vid tolvtiden drog mässan igång. Under dagens gång besökte väldigt många personer mässan och besökte de ca 250 företag som ställde ut.

Det var en härlig stämning och många intressanta företag och en väldigt bra erfarenhet.

Framåt fem tiden började mässan närma sig sitt slut. Efter att ha packat ihop och kommit på bussen igen så begav vi oss hemåt igen ca 18.30.

Efter lite vila så ser vi framemot att med nya krafter fortsätta med vår verksamhet och undrar med nyfikenhet om ni kan vara de nästa att starta ett projekt med oss.

13/05 2013

Nu börjar UF-året ta slut så vi kommer inom kort sluta acceptera projekt.
Code & Design © Darkclaw-Whitedragon, 2012-2013. All Rights Reserved.