A Noble Heart


The website is currently under construction. We apologize for the inconvenience.


Angel's Grace

Livet är en gåva och man borde vara tacksam för det man har. Drömmar är en krydda i livet oavsett om det är ens mål eller inte. Trots vart man än kommer ifrån så kan någon följa en väg av rättfärdighet och välvilja.

Även en som går på trötta fötter kan graciöst göra det med ett syfte till en ny morgondag. Trots att man inte ser vad som kommer, så kan någon tydligt i sitt sinne se ett bättre jag i sin framtid än vad spegeln speglar i dag.

En som kan se bortom sig själv, och leva för andra, kan sägas ha ... Ett ädelt hjärta.

Kapitel
Etiquette

Efter att ha bevisat sitt värde genom att skydda Angeline från en ökänd banditgrupp, kommer kungen överens med de ömsesidiga känslorna av hans dotter och Kaen.

Med kungens välsignelse kommer också hovets allmänna acceptans av Kaen Ghitt Abelrhons uppvaktning av prinsessan. Men även med det godkännandet så finns det fortfarande mycket att göra.

Uppgiften att förvandla denna lösdrivare till en presentabel man som officiellt kan introduceras till allmänheten har fallit till den kungliga läraren och bibliotekaren Greil Rinstow.

Och hur kommer Kaen att klara sig med sin tuffaste prövning ännu: introduktionen och mötet med kronprinsen och äldre bror till prinsessan Angeline?

Kapitel
Double Edged

Planned.

Kapitel
Spellbound

Planned.

Kapitel

Code & Design © Sofia Möller, 2012-2020. All Rights Reserved.